Pål A. Ullevålseter vant Merzouga Rally!

– Det er deilig å vinne rallyen. Nå er selvtilliten på topp! Jeg har ikke vunnet et rally siden 2004.

På den femte og siste etappe av Merzouga Rally var det motorcross-start. Førerne startet på en linje ute i ørkenen, og så var det om å gjøre å være førstemann i mål etter 5,5 mil, fordelt på to runder.

– Det var deilig å komme først i mål. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ta det helt med ro. I den første runden lå jeg bak han som leda hele tiden, og på slutten av den andre runden var det en lang vei på 3-4 km. Da fikk jeg brukt sykkelen skikkelig, og jeg rykka fram 500 meter. I de siste sanddynene på slutten inn mot mål vant jeg med god margin, sier han.

Merzouga Rally har fungert som forberedelser til Africa Eco Race for Ullevålseter. Africa Race går av stabelen i januar, og Ullevålseter ligger ikke på latsiden:

– Dette er gode forberedelser til Africa Race. Jeg kom ned hit en uke i forkant for å trene, så har jeg kjørt dette løpet på fem dager, og nå gjelder det bare å få utstyret på plass til 1. Januar.