MEDLEMSKONTINGENT 2023 er nå sendt ut!

Når det gjelder MEDLEMSKONTINGENTEN har vi fått dette ut til medlemmene for 2023.
INGEN endringer i kontingentprisen heller i 2023.
Se linken her; INFO om medlemskontingent 2023

Litt kort informasjon om medlemskontingenten da det allerede har dukket opp noen spørsmål.

  • Dere har allerede mottatt en e-post med informasjon; Brukerveiledning ang. medlemskontingent 2023 med link til fakturaen i MinIdrett (fakturaen er utstedt av Buypass Payment AS, som er Norges idrettsforbunds betalingsleverandør). Fakturaen kan også ha kommet til nettbanken deres eller på VIPPS.
  • I tillegg ligger denne fakturaen også på deres profil i Min Idrett (under fanen Medlemskap), akkurat som lisensen (under fanen Lisens) for 2023.

Det dere skal gjøre er en av to; betal enten mottatt faktura på e-posten, ELLER den som ligger i handlekurven i Min Idrett eller på VIPPS. VIKTIG å huske at dere bruker KID-nummer og kontonummeret som står på fakturaen. Dersom det skulle være noen som i vanvare har betalt to ganger får vi informasjon om dette på betalingsinformasjonen, og det vil da BLI REFUNDERT.

Bra at dere spør, for dere kan ikke gjøre noen veldig galt. Bare ta kontakt å spør på e-post roy@solormcklubb.no eller telefon 990 42 580

Etter et vel gjennomført JUBILEUMSÅRET 2022, går vi nå løs på de neste 40!  

Ytterligere informasjon om aktivitetsplaner for sesongen kommer i nær fremtid da alle detaljer er plass. Minner også om ÅRSMØTET som er satt til lørdag 11. Februar 2023, kl 16:00 på Vålerbanen Hotell. Innkalling kommer i løpet av noen få dager.

Mvh Solør MCK v/ driftsansvarlig