Ny pallplass til MESTER Joakim!

Som sikkert alle er kjent med var Joakim Gulliksen fra Solør MCK allerede Svensk Mester etter lørdagens 2. plass, og hadde dermed ikke noe press på seg under søndagens finaleløp.

Henning Flathaug fra Oslo MK vant finaleløpet med klar margin på Joakim, mens svenske Eva Hällström ble nummer tre. Dennis Wilje, som lå på 2. plass sammenlagt, krasjet allerede på runde 1, så Henning ble nummer 2 i sammendraget. Dobbelt norsk igjen!

Torgeir Horne fra Solør MCK, som bare er 12 år, tok en sterk 6. plass etter et herlig race, mens Kenneth Flathaug fra Oslo MK brøt etter 12 runder.

I klasse Superbike Challenge ble Daniel Kubberød fra Moss MCK nummer to bak Filip Backlund fra Karlskoga MF, men det skilte hun 6 hundredeler mellom disse to!

Resultater fra søndagens finaleløp nedenfor.

Klasse: 125 GP (8. runde i Svensk Mesterskap) – 21 deltakere
1. plass – #86 – Henning S. Flathaug – Oslo MK – Honda
2. plass – #46 – JOAKIM GULLIKSEN – SOLØR MCK – HONDA
3. plass – #63 – Eva Hällström – Karlskoga MF, SE – Aprilia
6. plass – #16 – TORGEIR HORNE – SOLØR MCK – HONDA
DNF – #26 – Kenneth S. Flathaug – Oslo MK – Honda

Sammenlagt klasse 125 GP – 2010 (totalt 26 poengplukkere)

Øvrige klasser:

I klasse 250 GP vant svenske Joakim Stensmo fra Krokoms MX (151 poeng – 8 løp), mens Olav Aunemo fra Solør MCK ble nummer 20 (13 poeng – kun 2 løp) i en klasse hvor det faktisk er 26 førere som har tatt poeng.

Superstock 600 har hatt 34 førere som har tatt poeng. Her vant Christoffer Bergman fra Karlskoga MF med 125 poeng, mens beste norske fører her ble Sebastian Buch fra Borg MCK på en 14. plass med 22 poeng på kun 2 løp.

Klasse Superbike Challenge vant Fredrik Watz fra Linköpings MS med 136 poeng, mens Daniel Kubbrød fra Moss MCK ble beste norske fører på 5. plass med 66 poeng.

Klasse 125 Junior Cup ble det svens seier ved Jesper Hubner fra NRK Racing Klubb på Kawasaki Ninja 250, mens beste norske her var Torgeir Horne fra Solør MCK ble nummer 21, og Håkon M. Kolvik fra Solør MCK ble nummer 23.

Solør MCK GRATULERER alle sammen med flott innsats!