Norges VM-lag i enduro finpusser detaljer på Haslemoen denne helgen!

Banekart Haslemoen
(Foto: Solør MCK)

Solør MCK gjentar suksessen fra 2009 og 2010, og arrangerer treningsweekend på Haslemoen, Våler i Solør denne helgen, 28. – 29. Mai 2011.

I uke 32 arrangeres ISDE – International Six Days Enduro i Finland, og denne gangen stiller Norge med flere lag, både senior, junior, dame og flere klubblag.

Denne helgen er altså Norges beste førere sammen med støtteapparatet på Haslemoen for å jobbe med detaljer og trene foran dette verdens største enduroløp.
Verdensmester, Europamester, Nordisk Mester, mange ganger Norsk Mester og Kongepokalvinner Pål Anders Ullevålseter er her sammen med den Nordiske Mesteren og toppfører i både VM og EM John Christian Seljord og selvsagt mange av de nestbeste. De beste juniorene er også med på samlingen for å lære av elitegutta.

Det blir folksomt i en av Norges beste terrengløyper disse to dagene. Her skal det trenes på detaljer, vanskelige partier. Utholdenhet, teknikk og alt annet som gjør førerne best mulig egnet for de tøffe VM-løypene i Finland hvor seniorene skal kjøre 6 – 8 timer hver dag i seks dager!

Førerne skal også trene på dekkomlegging og andre viktige tekniske momenter da vi er kjent med at all service på sykkelen må førerne gjøre selv, og under tidspress. Her får ingen stille med egne profesjonelle serviceteam.

Vi kjører etter følgende plan.
– Lørdag 28. mai: 09.00 – 17.00 – Vanlig trening
– Søndag 29. mai: 11.00 – 17.00 – Vanlig trening

Tor F. Haug vil være trener/veileder for de som ikke skal kjøre VM, og det bør nevnes at Tor Fritjof senest i 2010 ble Nordisk Mester nettopp her på Haslemoen.

Ta deg gjerne en tur på Haslemoen og kikk på noen av verdens beste endurokjørere denne helgen.

Solør Motorcykkelklubb ønsker deg hjertelig velkommen til spektakulær kjøring på Haslemoen!


Kontaktperson Solør MCK; Roy Øwre – 990 42 580