Norge på 5. plass i Trial Des Nations!

Årets Lag VM for Trial gikk i helgen i den sveitsiske byen Moutier. Norge stilte med lag i A-puljen for menn og i kvinne klassen.

At Spania igjen var storfavoritt i mennenes A klasse var ingen hemmelighet, men at de skulle utklasse resten av eliteverden med så stor margin var noe overraskende. Etter endt kjøring stod spanjolene Bou, Cabestany, Fajardo og Raga med 45 prikker totalt, noe som ga de en soleklar seier foran det engelske laget som kjørte inn med 143 prikker totalt. De norske guttene Ib Vegard, Kristoffer, Sverre og Håkon må nok godta å bli regnet som læregutter i selskap med Spania, men de kjempet på med godt driv, tok hver seksjon for den utfordringen det var og kjørte samlet inn med 365 prikker totalt på scoreboarden. Dette ga de femteplassen i den høyeste divisjonen i Lag-VM for eliteførere!

I kvinnenenes Lag-VM konkurranse ble det en fin syvendeplass til de norske kvinnene. Laget besto av Lene Dyrkorn, Camilla Dybedahl og Helene Sørlie. De fikk samlet 72 prikker der Spania nok en gang tok seieren foran England med 24 prikker mot Englands 29.


Hentet fra www.nmfsport.no den 01.10.2012