Norge på 21. plass i ISDE / Six Days!

Norge på 21. plass i ISDE / Six Days!

– Kjempeinnsats av laget og hjelpemannskapet!

Grenansvarlig Asbjørn Sletholt oppsummerer Six Days på denne måten:

Så er ISDE / Six Days 2012 over. Ifølge deltakerne et hardt Six Days, men med fantastiske spesialer og transporter. Den tyske arrangøren hadde virkelig lagt seg i selene for at utøverne skulle få utfordringer alle dager. Siste dag var det supermotard som stod på programmet og etter 5 dager i tyske motbakker var det en fin avslutning. Når også værgudene er på arrangørens side må man bare bøye seg i støvet.

Til tross for store utfordringer med mange og lange transporter, lange og utfordrende spesialer var merkingen god og alle fant frem. For oss på service var også forholdene gode og alle teamene fikk sitt eget avmerkede område hvor servicene ble utført.

– KJEMPEJOBB
Hele laget gjorde en kjempeinnsats og 4 stykker kom helt til mål. I forhold til Finland ifjor var konkurransen enda hardere. Laget havnet på 21. plass av 23 lag. Vant gjorde Frankrike foran Australia og Italia. Finland ble best av de nordiske på 5. plass. Som i fotball slo Island oss her også med en 17. plass, men vi slo i alle fall Danmark og Colombia.

Six Days er jo laginnsats og i bakgrunnen jobbet Mette Nyberg som kokk og sørget for god og næringsrik mat til alle. Vi hadde hjelpemannskaper på alle serviser og disse gjorde en kjempejobb. Ingen av våre manglet verken mat, bensin eller deler.

FROSTAD HÅPER HAN BLIR FRAKJØRT
Neste år er Six Days på Sardinia og etter NM er det jo å håpe at noen av de nye juniorene velger enduro neste år. For de som går med en tanke om å satse er jo ikke veien lang til Sverige som kjører gode etappeløp hele året. Her er det mye og hente. Gjermund Frostad håper han blir frakjørt neste år av en landsmann. Han syntes det gikk lettere i år etter å ha kjørt noen EM-runder denne sesongen.

Men aller først er det 2 Norgescuprunder som står for tur. Jevnaker til helgen og avslutning på Lunner neste helg. I tillegg går Nordisk mesterskap samtidig med GGN.


Hentet fra www.nmfsport.no den 01.10.2012