NM- og NC-FINALENE nærmer seg og vi trenger folk til funksjonærer!

NM- og NC-FINALENE nærmer seg og vi trenger folk til funksjonærer!

Som tidligere nevnt nærmer det seg sesongslutt, men vi har sesongens viktigste arrangement igjen, nemlig NM- og NC-finalene i roadracing på Vålerbanen fredag 23. og lørdag 24. september.

I tidligere anmodninger og fortvilte rop om funksjonærer har vi fortalt at klubbens funksjonærsjef, Per Gunnar har gjort en aldeles fantastisk jobb, men han er nå så fortvilet og oppgitt over den slette interessen fra enkelte som ALDRI stiller opp og bidrar med dugnadsarbeid.
Allikkevel ser vi dem på arrangementene som tilskuere, og ikke minst benytter de seg alltid av klubbens aktivitetstilbud!

Per Gunnar har nå signalisert at dette vil han ikke være med på lenger, og hva fremtiden bringer Solør MCK av aktiviteter er vi meget usikre på.
Klubben er helt klart avhengig av disse dyktige ildsjelene som gjør en fabelaktig jobb, men vi forstår at de holdningene som vises fra enkelte oppfattes som demoraliserende.

Når det er sagt er det ALLTID en TROFAST GJENG som er glad i idretten vår, og som bidrar langt i overkant av hva man kan forvente seg.
ALL HONNØR og en STOR TAKK til dere for det.

Som nevnt i forrige innlegg og opprop om dugnadsinnsats klarte klubben dessverre ikke å få på plass mannskap til å ta inngangspenger til forrige arrangement (Nordisk og Norsk Mesterskap + Norgescup 20. – 21. august), og dette medførte nok et tap av inntekter på om lag tretti til førti tusen kroner!
Selvsagt bra reklame for klubben med tanke på publikum, men ikke så bra for den fremtidige driften.

Dette går ikke i fremtiden, og til den kommende finalen i september MÅ vi få på plass mannskap nok.

Heldigvis har vi en fast god og stabil kjerne som alltid stiller opp og gjør en formidabel innsats, men vi trenger så sårt hjelp av flere av dere som også bruker våre tilbud.
Med ytterligere underskuddsarrangement dør virksomheten sakte men sikkert av seg selv, og det er vel det siste vi ønsker oss.

Nok en gang MÅ vi oppfordre klubbens medlemmer om å stille mannsterke opp og gjør en skikkelig innsats på denne sesongens siste store arrangement.


PROGRAM FOR HELGEN:

FREDAG 23. september
Åpen trening og 1. kvalifisering går fredag, og dette medfører liten bemanning fredag fra kl 08.30 til kl 15.10. Fra kl 15.30 til kl 19.00 må vi ha fullt banemannskap da 1. kvalifisering i alle klasser skal kjøres.

LØRDAG 24. september
Fremmøte/frokost kl 08.00. 2. kvalifisering starter kl 09.00. Løpene starter kl 13.30.

Så kommer ”ROSINEN I PØLSA”!
Lørdag kveld blir det arrangert NM-bankett med middag og sosialt samvær for deltakerne, hvor det skal være premieutdeling. Her vil alle funksjonærene som har lyst og anledning invitert til å delta GRATIS! Klubben står for serveringen.


Kontakt funksjonærsjefen SNAREST!
– Funksjonærsjef Per Gunnar Ekren, e-post: per-gunnar@solormcklubb.no eller pge@inghall.no –
tlf: 970 36 270.

Velkommen til innsats for SMCK og fremtiden. Neste år, i 2012 fyller klubben 30 år!
Nå ligger den i deres hender.

Terje Granheim (sign)
Formann
Per Gunnar Ekren (sign)
Funksjonærsjef