Minner om Classic TT denne helga!

Hei alle sammen!

VIKTIG MELDING!

Kommende helg er årets STORE happenin`på Vålerbenen! Da arrangeres det Nordic Championship, Nordic Cup og Norsk Cup, samt Regionsmesterskap NMF Region Innland i Classic roadracing.

Til dette arrangementet trenger vi sårt flere funksjonærer! Klubben håper nå at det finnes aktive utøvere som kan stille opp og bidra til at dette arrangementet får den gjennomføringen det fortjener. Omlag 200 nordiske førere kommer til Vålerbanen i finværet (ja for det er spådd fortsatt fint vær). Det var mange classic roadracingførere som stilte på Solør MCK sitt arrangement 19. – 20. mai, og nå MÅ fakstisk vi stille på deres arrangement. Noen ytterst få aktive av klubbens førere er alltid trofaste og stiller opp, men det er mange andre som bør stille opp i respekt for alle de som hjelper klubben vår! Merk! Solør MCK har i mange år mottatt et tilskudd på KR 20 000,- fra Classic Racing Club for sitt bidrag med funksjonærer!!! Dette er sårt tiltrengte penger for å holde aktivitetene våre i gang. BLI MED DA VEL! En dag er bra, mens begge dager er superbra! 🙂

Vi er dessverre ikke bortskjemte med at våre aktive utøvere i moderne racing stiller opp, men nå har dere en gylden mulighet til å ta et tak for mange flere av dere. Dere får mat og drikke + T-skorte fra arrangementet, samt at dere får oppleve flott racing med svært gamle motorsykler og sykler av nyere modeller … Det er en herlig stemning i depotet og ute på banen. Alle funksjonærer får i tillegg mulighet til å komme og delta GRATIS på kjørekveld på Vålerbanen ONSDAG 13. Juni, kl 17.00 – 21.00. Sosialt samvær, kjøring og grillmat! De som ikke har MC kan delta med sin privatbil, men alle kjøretøy MÅ være registrert.

Se vedlagt pklakat. Mer infor på www.crc.no