Mer informasjon om medlemskontingent 2011!

Som tidligere nevnt meldte Solør MCK til Norges Motorsportforbund den 24. januar 2011 at medlemslistene nå var klare til å iverksette utsendelse av faktura på medlemskontingent.

Dataene ble behandlet og utsendelsen av fakturaer ble iverksatt kvelden den 24. januar.

Mange medlemmer vil nå ha mottatt sin faktura på medlemskontingent på e-post, men foreløpig har ikke alle mottatt dette.
Et stort antall medlemmer har vi fremdeles ikke e-postadresse til, og på disse har fakturaene kommet til klubbens e-postadresse.
Dette dreier seg om 7 stk. aktiv under 17 år, 71 stk. aktiv over 17 år, 8 stk. aktiv over 17 år inkl. NMCU, 8 stk. vanlig familiemedlemskap, 7 stk. familiemedlemskap inkl. NMCU og tilslutt 47 stk. juniormedlemskap familie 1 / familie 2 – NMCU.

Alle disse medlemskapene tar det litt tid å få ekspedert da alle skal skrives ut, postadresser sjekkes, og pakkes for å få levert på postkontoret.

Pr. 31. januar har vi fått unna om lag halvparten, og i løpet av denne uka vil vi få ut resten som er 71 stk. aktiv over 17 år og 8 stk. aktiv over 17 år inkl. NMCU.

Allerede nå har en god del medlemmer betalt sin kontingent, og vi vil bare understreke at medlemskontingenten MÅ betales før dere kan få deltatt i konkurranser som allerede er i full gang. Spesielt viktig er dette for dere som trener og kjører løp i enduro.

Det er VIKTIG å merke seg at alle som har såkalt juniormedlemskap – familie 1 eller juniormedlemskap familie 2 – NMCU, har fått sine medlemskort utsendt. Alle disse medlemskortene står med kr 0,-, og er først gyldig når hovedmedlemskapet er betalt!
Ta gjerne en kopi av hovedmedlemmets kort med kvitteringsstripe og tape eller folier dette på baksiden av ditt eget kort. Da vil det ikke bli noen diskusjoner ved innsjekk på løp eller treninger.


En liten bønn til alle medlemmer som fremdeles ikke har meldt inn sin e-post:
SEND EN E-POST TIL roy@solormcklubb.no eller slå et signal på telefon 990 42 580.


GENERELT OM MEDLEMSKONTINGENT 2011

Medlemskontingenten har IKKE blitt økt dette året heller, så prisene er som følger;

MEDLEMSKAPS ALTERNATIVER – PRIS
1. Aktivt medlem UNDER 17 år – KR 295,00
2. Aktivt medlem OVER 17 år – KR 445,00
3. Familiemedlemskap – KR 495,00
4. Aktivt medlem UNDER 17 år inkl. NMCU medlemskap – KR 345,00
5. Aktivt medlem OVER 17 år inkl. NMCU medlemskap – KR 545,00
6. Familiemedlemskap inkl. NMCU medlemskap – KR 595,00

Alle prisene er inkludert gebyret på kr 45,-.

MERK!
Alle som ønsker det får MEDLEMSKAP i Norsk MotorCykkel Union (NMCU) mot et ekstra tillegg på
KR 100,- / 50,-. Dette ligger allerede inne i den ovennevnte kontingentprisen.
Så snart kontingenten er betalt og registrert, vil kontingenten til NMCU bli innbetalt.

OM BETALING AV MEDLEMSKONTINGENTEN
I e-posten om medlemskontingent 2011 er det en PDF-fil. Denne inneholder 2 sider. Første siden er faktura for medlemskapet, mens side to er selve medlemskortet.
Medlemskontingenten SKAL betales med den tilhørende faktura.
VIKTIG å lese informasjonen!

Skulle det være noen som ikke mottar faktura på e-post, men allikevel vil betale sitt medlemskap kan dette gjøres ved å innbetale kontingenten til klubbens kontonummer 1913.10.28582. Da er det VIKTIG å huske å merke innbetalingen med navn!
Klubbens sekretær vil så sende ut folierte medlemskort.

Folierte medlemskort vil også bli sendt ut til alle familiemedlemmene da det kun er hovedmedlemmet som får faktura.


STØTTE MEDLEMSKAP:
Ved støttemedlemskap vil alle familiemedlemmer også være støttemedlemmer, og prisen er uendret for 5. året på rad; KR 150,-.

Kravet om støttemedlemskap vil IKKE bli sendt ut på e-post som de øvrige medlemskapene, men komme i post rett fra klubben. Her er det heller ikke noe gebyr på kr 45,-.
For de som veldig gjerne vil innbetale sitt støttemedlemskap, kan gjøre dette på
kontonummer 1913.10.28582,
HUSK å merke innbetalingen med medlemsnummeret (dersom du husker det) og navn.

Klubbens sekretær vil så sende ut folierte medlemskort.

Dersom det skulle være noen spørsmål om lisens- eller medlemskontingentinnbetalingen er det bare å ta kontakt med sekretæren på e-post roy@solormcklubb.no eller telefon 990 42 580.