Meget vellykket aktivitetsdag på Vålerbanen!

Lørdag 15. september gjennomførte Solør MCK aktivitetsdag for mini roadracing, roadracing og supermotard på Vålerbanen. Aktivitetene ble gjennomført på gokartbanen for mini roadracing og supermotard og på bane 3 for roadracing.
Dagen opprant med strålende sol og god temperatur, og fremmøtet var upåklagelig.
Masse nysgjerrige, både voksne og selvsagt ungdommer. Den yngste som prøvde seg på roadracing var 12 år gamle Tonje Myrvåg.

Flere av klubbens toppførere stilte velvillig opp og deltok som instruktører og gjorde en kjempeflott innsats for å rekruttere nye førere til sporten, og da spesielt ungdommer til juniorklassen.
Klubben retter en STOR takk til europamester Helge Spjeldnes, NM-vinner Tage Solberg, mosjonist Rune Vangen, junior Truls Svendsen, rookieførerne Bjørn Haraldsen, Thomas Sirén og Marius Sjørengen, samt trener Henrik B. Øwre som alle stilte velvillig opp som instruktører og gode rådgivere hele dagen, mens Scarlet Bulterman var vår superfotograf.

Totalt på begge banene var det mellom 30 og 40 deltakere med stort og smått på mini roadracing og roadracing. Dessverre glimret nok en gang supermotardfolket med sitt fravær med unntak av René Riiser som hadde tatt turen til Vålerbanen.

Solør MCK stilte med egen kjøretøypark og masse utstyr i tillegg til at noen av instruktørene også stilte med sykler og utstyr. Totalt var det tilgjengelig 2 stk Aprilia RS 125 og 1 stk Kawasaki Ninja 250 til juniorene, samt 4 stk 600 kubikksykler til seniorene som også ønsket å prøve. Skinndresser, hjelmer, støvler, hansker og ryggskinner ble flittig brukt hele dagen.

I det store og hele nok et opplegg som føyer seg inn i rekken av svært vellykkede arrangement i jubileumsåret av 30-årsjubilanten Solør MCK.

Klubbstyret vil rette en stor takk til alle som tok turen til Vålerbanen og benyttet seg av dette rekrutteringstilbudet. Vi takker instruktørene, stevneleder og klubbformann Terje Granheim for myndig ledelse av gjennomføringen, og sist men ikke minst Wenche og Even Svendsen for sin entusiasme og dugnadsånd. Wenche ordnet kaffe, mineralvann og verdens beste vafler, mens Even sørget for at syklene gikk til enhver tid. Tusen takk til dere begge to.

Vi vil også sende en stor takk til ildsjelene i mini roadracing fra Oslo MK for sitt bidrag til å gjøre denne dagen til en flott opplevelse for barna.