MEDLEMSKONTINGENT 2024 er nå sendt ut!

Når det gjelder MEDLEMSKONTINGENTEN 2024 har vi nå sendt dette ut til medlemmene.
INGEN endringer i kontingentprisen heller i 2024.
Se linken her; INFO om medlemskontingent 2024

Litt kort informasjon om medlemskontingenten da det allerede har dukket opp noen spørsmål.

  • Dere har allerede mottatt en e-post med informasjon; Brukerveiledning ang. medlemskontingent 2024 med link til fakturaen i MinIdrett (fakturaen er utstedt av Buypass Payment AS, som er Norges idrettsforbunds betalingsleverandør). Fakturaen kan også ha kommet til nettbanken deres eller på VIPPS.
  • I tillegg ligger denne fakturaen også på deres profil i Min Idrett (under fanen Medlemskap), akkurat som lisensen (under fanen Lisens) for 2024.

Det dere skal gjøre er en av to; betal enten mottatt faktura på e-posten, ELLER den som ligger i handlekurven i Min Idrett eller på VIPPS. VIKTIG å huske at dere bruker KID-nummer og kontonummeret som står på fakturaen. Dersom det skulle være noen som i vanvare har betalt to ganger får vi informasjon om dette på betalingsinformasjonen, og det vil da BLI REFUNDERT.

Bra at dere spør, for dere kan ikke gjøre noen veldig galt. Bare ta kontakt å spør på e-post roy@solormcklubb.no eller telefon 990 42 580

Dersom det er noen feil priser ute å går anmoder vi dere vennligst om å sende en e-post med informasjon så fikser vi dette så raskt som mulig. For de av dere som har oppdaget feil, IKKE betal, men vent til vi har fått fikset / korrigert dette.

Ytterligere informasjon om aktivitetsplaner for sesongen kommer i nær fremtid da alle detaljer er plass.

Minner også om ÅRSMØTET som er satt til lørdag 10. Februar 2024, kl 16:00 på Vålerbanen Hotell. Innkalling kommer i løpet av kort tid.

Mvh Solør MCK v/ driftsansvarlig

Tipper du? Da kan du støtte oss uten at det koster deg ett øre.
LINK: Vil du gi din grasrotstøtte til SOLØR MOTORCYKKELKLUBB?
Dette vil da komme deg som utøver tilgode, siden dette sikrer driften, og holder medlemskontigent og startkontigenter nede!