Marianne Åslund Brandett tildelt ÅRETS HONNØR 2012!

Selvsagt skulle man i langt større grad muligens honorere alle som stiller opp, men det vil bli så uendelig vanskelig å da treffe alle som kanskje skulle ha en pris eller utmerkelse.
Allikevel er det alltid noen som gjør en ekstra stor innsats, og det er disse vi vil gjøre litt ekstra stas på.


FUNKSJONÆRPRISER

ÅRETS HONNØR SOLØR MCK 2012:
Kanskje ikke den personen som roper høyest, men da det blir sagt noe er det gjennomtenkt og vurdert. Her er det utrolig mye entusiasme, humør, arbeidskapasitet, stå på vilje, pågangsmot, ja vi kan fortsette i det uendelige.
Hun, ja for det er en hun, nedlegger et enormt antall timer arbeid som vi egentlig ikke ser og merker før vi kommer til klubbens arrangementer. Hun holder i trådene og organiserer med en trygget slik at man blir IMPONERT. Det arbeidet hun nedlegger for offroadgruppa er formidabel og totalt uunnværlig.
NC-løpet i mai og NM i august ble ledet på en slik måte at det var tilnærmet unødvendig med en egen stevneleder. Hun har kunnskap og lederskap som står til 20 i stil!

Vi er så uendelig glade for det arbeidet du nedlegger, spesielt på Haslemoen, men også i blant på Vålerbanen. Tusen takk for den store innsatsen du nedlegger. Du er en sann idrettsvenn og idealist.

Årets HONNØR 2012: Marianne Åslund BRANDETT


”DUGNADSPRISEN” OFFROAD 2012:
Dette medlemmet har spesielt det siste året vist en entusiasme man skal lete lenge etter.
Hans arbeidskapasitet, stå på vilje og pågangsmot, samt evnen til å finne løsninger på ALT overgår i blant de villeste fantasier hos oss. ALLTID ja når man spør om hjelp, enten det er dugnad ute i skogen eller tekniske finurligheter som må ordnes. Humøret og glimtet i øyet er alltid der og alt kan løses.
En svært viktig person og et stort aktivum for offroadsporten og ikke minst RC-sporten i klubben vår.

Dugnadsprisen offroad 2012: Kjell Erik SANDLIE


Klubben gratulerer prisene!