Kongsberg Winter National 2013!

Dere som ikke har vasket grusen av syklene etter sommersesongen må få gjort det og meldt dere på vinterens høydepunkt. På med piggdekk, fyll bensin og kjør løp.

Lørdag 2.feb, første start kl 09:30 slutt ca 16:00. Banen ligger i Sandsvær på Skollenborg, ca 10 km fra Kongsberg sentrum. Nærmeste adresse til å bruke på GPS er Hvambsida 195, 3618 Skollenborg. Banen er kun brøytet jorde og er lett synlig da men kjører forbi med bil!

Det kommer flere kjente navn, så det kommer til å bli en kamp om ære i den ca 6,5km lange løypa. Men ikke la dere skremme av den grunn, dette er et løp for alle som liker motordur på to eller fire hjul, liten som stor. Her er alle hjertelig velkomne til en fartsfylt lørdag med masse gøy og spenning for både førere og publikum.Det blir klasser for motorsykkel, Atv og 4×4 Atv.
Egen barnebane for de minste på 50cc og 65cc samt barne-Atv. Her er noe for alle! Det vil være stort oppvarmet telt i nær tilknytning til banen der de frosne kan varme seg.
I teltet vil det være Kiosk som selger varm mat og drikke, knallgode burgere som stekes mens du venter!I tillegg komme Monster Energy som sørger for utdeling av energidrikk til alle. Noen behøver nok påfyll av energi for å holde tempoet oppe i løypa også.Det vil også være stands fra flere leverandører. Parkering i nær tilknytning til baneområde.

Tør du la være å komme?

Ja motorsportvenner og andre interessenter, meld dere på snarest!!!!!

Påmelding skjer på www.motorsportforbundet.no


Hentet fra www.nmfsport.no