Kjempestart av Thomas Sigvartsen i FIM CEV Repsol Moto2!

Etter litt teknisk trøbbel under lørdag kvalifiseringen stilte han i 15. startposisjon, og den norske delegasjonen hadde store forhåpninger til unggutten fra Skjetten.

En god start i løp 1 og Thomas var oppe på en 5. plass halvveis, men slet med dårlig feste på slutten av løpet og ramlet ned til 7. plass i mål. Ny personlig rekord og stor fremgang med periodevis gode rundetider. Eric Granado fra Brasil vant race 1.
Dette så lovende ut foran løp 2 senere på dagen.
Svenske Pontus Duerlund debuterte i Moto2 denne helgen og kjørte bedre og bedre gjennom løpet og havnet til slutt på 11. plass.

Ny god start i løp 2 og en sterk løpsgjennomføring og gode rundetider resulterte i en flott 6. plass i mål. Vant gjorde Steven Odendaal fra Sør Afrika. Pontus Duerlund kjørte ut, men kom seg på banen igjen og fullførte til en 20. plass.

Totalt leder Odendaal med 45 poeng foran franske Alan Techer med 36 poeng og italienske Federico Fuligni med 29 poeng. Thomas Sigvartsen ligger på en flott 7. plass med 19 poeng, samme som 6. mann. Duerlund ligger på 15. plass med sine 5 poeng.

I klasse superbike skulle Ole Bjørn Plassen fra Borg MCK kjøre, og hadde kvalifisert seg til 9. startspor, men fikk tekniske problemer og kom dessverre ikke til start i løpet. dette ble selvsagt en kjempenedtur etter bra kjøring og siktet innstilt på en topp plassering i privatcupen. Seieren i privatcupen tok firnske Niko Mäkinen etter en 5. plass totalt i klassen.

Dette ble en flott opptur og en kjempestart på sesongen.

Neste løp i serien er på spanske Motorland Aragon siste helgen i mai.

Solør MCK sender sine GRATULASJONER til Thomas og ønsker lykke til videre i sesongen.