JULEHILSEN TIL MEDLEMMENE I SOLØR MCK!

I 2011 fortsatte oppturen i Solør MCK. Sportslig sett har dette året vært det absolutt beste i klubbens 29 årige historie! Faktisk enda bedre enn 2007 da klubben også forsynte seg ubeskjedent av premiebordet.
I dette tøffe nivået er det imponerende å kunne opprette en medaljeplukking på om lag 20 statusmedaljer hvert år, men i 2011 ble det altså erobret totalt 29 offisielle og 2 uoffisielle medaljer!

Ikke nok med, Solør MCK ble også for niende gang på de siste 10 årene Norges desidert beste klubb til å samle poeng i roadracing i NM og N-Cup!

En ny sterk bekreftelser på at Solør MCK jobber med de riktige tingene. Barne- og ungdomssatsingen bekrefter nok en gang, med sine flotte resultater, at det bare er å jobbe ufortrødent videre.

Totalt har klubbens utøvere vært på pallen om lag 200 ganger i løpet av 2011!

UEM-CUP (EM) CLASSIC ROADRACING
BRONSEMEDALJE – Classic 500: TOR H. MOLSTAD

NORDISK MESTERSKAP ROADRACING OG CLASSIC ROADRACING
GULLMEDALJE – Superstock 600: THOMAS SIGVARTSEN
SØLVMEDALJE – 125 GP: JOAKIM GULLIKSEN
SØLVMEDALJE – Formula 80 – 87 F1 (stor): TOMMY THOMSEN
SØLVMEDALJE – Formula 80 – 87 F2 (liten): GEIR HOLMBERG
BRONSEMEDALJE – Classic 500: TOR H. MOLSTAD
BRONSEMEDALJE – Sidevogn A: GEIR JOHNSEN / JIM JOHNSEN

NORSK MESTERSKAP ROADRACING
GULLMEDALJE – 125 GP: JOAKIM GULLIKSEN
BRONSEMEDALJE – 125 GP: STINIUS V. ØDEGÅRD

SVENSK MESTERSKAP ROADRACING
GULLMEDALJE – 125 GP: JOAKIM GULLIKSEN

NORDIC CUP CLASSIC ROADRACING
GULLMEDALJE – Formula 80 – 87 F1 (stor): TOMMY THOMSEN
SØLVMEDALJE – Sidevogn A: GEIR JOHNSEN / JIM JOHNSEN
BRONSEMEDALJE – Sidevogn A: ROLF HOLMLUND / TOR H. MOLSTAD

NORGESCUP ROADRACING OG CLASSIC ROADRACING
GULLMEDALJE – 125 Junior Racer: TORGEIR HORNE
GULLMEDALJE – Nasjonal: EVEN FLAAT
GULLMEDALJE – Classic 500: TOR H. MOLSTAD
GULLMEDALJE – Formula 80 – 87 F1 (stor): TOMMY THOMSEN
GULLMEDALJE – Formula 80 – 87 F2 (liten): GEIR HOLMBERG
GULLMEDALJE – Super Mono: TOR H. MOLSTAD
GULLMEDALJE – Sidevogn: R. HOLMLUND / T. H. MOLSTAD
SØLVMEDALJE – 125 Junior STD: HÅKON M. KOLVIK
SØLVMEDALJE – Classic 500: ESPEN A. KRISTIANSEN
SØLVMEDALJE – Classic 750: LEIF KRISTIANSEN
SØLVMEDALJE – Formula 80 – 87 F1 (stor): ODDGEIR MIKKELRUD
SØLVMEDALJE – Super Mono: BJØRN HVINDEN-HAUG
SØLVMEDALJE – Sidevogn A: GEIR JOHNSEN / JIM JOHNSEN
BRONSEMEDALJE – 125 Junior Racer: STINIUS V. ØDEGÅRD

NORGESCUP SUPERMOTARD
GULLMEDALJE – Open: RENÈ RIISER
BRONSEMEDALJE – OPEN: HENRIK B. ØWRE

SCANDINAVIAN OPEN – UOFFISIELL CUP ROADRACING
SØLVMEDALJE – 125 GP: JOAKIM GULLIKSEN
BRONSEMEDALJE – Superbike: HELGE SPJELDNES

I tillegg har klubbens utøvere tatt 16 GULL-, 15 SØLV- og 13 BRONSEMEDALJER i REGIONSMESTERSKAPET i roadracing, enduro og supermotard i NMF Region Innlandet!

Solør MCK har i 2011 hatt deltakere i grenene ROADRACING, MOTOCROSS, ENDURO og SUPERMOTARD.

Solør MCK er stolte og beæret over å ha så mange gode utøvere, og vi GRATULERER alle med en fantastisk innsats i sesongen vi nå har bak oss.

Det har også i 2011 vært laber konkurranseaktivitet i motocross, men klubben har avviklet klubbløp i samarbeid med NMK Elverum.

Det er kåret MANGE klubbmestere i de forskjellige grenene, så dette bør innebære en flott PREMIEGALLA på årsmøtet i februar 2012.

I 2011 har klubben igjen vist et fantastisk engasjement, og da det så som verst ut for norsk roadracing, reddet Solør MCK hele sirkuset ved like godt å ta på seg hele serien med NM/N-Cup på Karlskoga i juli, Nordisk/NM/N-Cup på Vålerbanen i august og endelig finalen i NM/N-Cup på Vålerbanen i september. Dette arrangementet ble også historisk med den første jenta som ble norsk mester i en klasse sammen med guttene. Caroline Olsen fra Borg MCK vant NM i Superstock 600.

En FANTASTISK funksjonærgjeng fra både asfaltgruppe og offroadgruppe har nedlagt en utrolig god jobb, og takket være besluttsomhet og en fantastisk vilje gjorde det også mulig å gjennomføre Norgescup for aller første gang på Vålerbanen på kortest mulig varsel. Dere er helt utrolig gode!

Det må også tillegges at klubbens aktive utøvere også har vist at de kan ved å stille opp på klubbens arrangement gjennom sesongen som aldri tidligere. Dette er bare imponerende og beundringsverdig!

Vår kjære klubb har så uendelig mange å takke, og slik at vi yter alle rettferdighet, vil det være feil å trekke frem noen spesielt.

Klubbstyret og funksjonærsjef roadracing vil rette en STOR TAKK til alle som stilte opp på Classic TT, både roadracing og supermotard, Nordisk og Norsk Mesterskap i roadracing på Karlskoga og på Vålerbanen. Dere gjorde en KJEMPEJOBB!
En kjempetakk til alle dere som også stiller opp på motocross- og endurotreninger flere ganger i uka hele sesongen gjennom nede på Haslemoen. Dere fortjener virkelig at flere kommer og trener og slutter opp om deres aktiviteter.

I år som tidligere år må vi fremheve den gode støtten fra Otto Posaasen, som er vår helt SUVERENE premie- og utstyrsleverandør, og ikke minst Vålerbanen / NAF Trafikksenter AS v/ Trygve Schjerpen for deres tilrettelegging for vår sportslige virksomhet.
Norges Motorsportforbund og Våler Kommune har også vært viktige medspillere for å få til aktivitet på enduro- og motocrossanlegget på Haslemoen.

Andre viktige støttespillere / sponsorer er Gjøvik Motor Service AS på Gjøvik, Østlandet Motor Service AS i Elverum, Racin4Fun i Fredrikstad, Nucleus-MC i Løten og Karlskoga Motorförening.
En STOR takk til dere alle for deres bidrag i vårt viktige arbeid.

Som klubbformann er jeg meget stolt og ydmyk over å kunne lede en slik klubb med så mange fantastiske mennesker. Medlemsmassen fortsetter den positive utvikling i 2011 med over 120 nye medlemmer, så den negative trenden i 2008 og 2009 har definitivt snudd i riktig retning.

Jeg vil også benytte anledningen til å rette en stor takk til klubbens styre som det har vært en fornøyelse å samarbeide også dette året.

Selv om 2011 har vært et fabelaktig godt år kan vi ikke hvile på laurbærene. Vi må fortsette å løfte i fellesskap og fortsatt rette blikket fremover. Det neste store og spennende vi jobber med er å få etablert en gruppe for integrering, samt at nå som klubben har fått gruppe for motorsport vil det være nok å henge fingrene i kommende år. Vi skal også fortsette å utvikle enduroen på Haslemoen, og supermotard på Vålerbanen.
Cross country rally (enduro) vil komme til å bli ett av klubbens nye satsingsområde i tiden fremover. På Haslemoen har vi Norges flotteste enduro spesialløype pr. dags dato, og kanskje blir det også etappeenduro her!

Vi skal heller ikke unnlate å nevne at Solør MCK er det FØRSTE motoridrettslaget i Norge. Klubben ble MILJØFYRTÅRN i november 2010.


En STOR TAKK til dere alle som gjør dette mulig, og en FREDELIG JUL og ET GODT NYTT MC-ÅR 2012. Da skal vi feire at det er 30 år siden Solør MCK så dagens lys.

På gjensyn og gjenhør neste sesong, og husk ÅRSMØTET og PREMIEGALLA på Heia i Våler i februar 2012. Nøyaktig dato kommer vi tilbake med i løpet av noen dager.

God Jul og et Godt Nytt MC- og JUBILEUMSÅR 2012!
Mvh
Terje Granheim – Formann Solør MCK