Jubelhelg på Vålerbanen!

Fredagens åpne trening gikk greit med sol og bra vær, men på lørdag morgen var det typisk ”Vålerbanenvær”. Regn og atter regn. Mismotet kom sigende inn over flere av oss i arrangørstaben, men ut på dagen, rett før løpsstart kom finværet, og det varte heldigvis helgen ut.

Det har vært en herlig helg med heftig og spektakulær racing, fine fighter i nesten alle klasser, flotte resultater av deltakerne fra Solør MCK, en funksjonærgjeng som virkelig har anstrengt seg for å gjøre et bra arrangement. I det hele har det meste vært tilnærmet perfekt. Det har vært godt å være Solør MCK-medlem og arrangør nok en gang.

Dette er jo det tredje store arrangementet siden 24. – 25. juli hvor klubben arrangerte NM- og NC-runde på Karlskoga Motorstadion i Sverige, den 7. – 8. august hvor klubben arrangerte Nordisk Mesterskap og breddeløp i enduro på Haslemoen, og nå denne helgen arrangerte finalene i NM, NC og Åpen klasse, samt Nordisk Mesterskap og Cup på Vålerbanen.

Dugnadsinnsatsen har vært IMPONERENDE og kjempegod! Det kommer folk fra hele Østlandet og helt fra Bergensområdet for å støtte klubbens arbeid og bidra.
Håper virkelig at utøverne forstår hvilke arbeid som nedlegges, og viser respekt for det. Uten denne innsatsen blir det dessverre ikke så mye tilbud til den aktive delen.

Arrangørklubben vil også rette en STOT TAKK til sponsorer og samarbeidspartnere som gjør dette mulig.
– NAF Trafikksenter AS – Vålerbanen
– Gjøvik Motor Service AS – (GMS – ”Ællt som er kællt”)
– Klima-Energi.no v/ Leiv Larsen
– Racing4Fun v/ Jarle Sæther
– Norges Motorsportforbund v/ arbeidsgruppe RR
– Karlskoga Motorförening / Karlskoga Motorstadion

Igjen; HJERTELIG TAKK for innsatsen.

Mvh Solør MCK
Styret
Terje Granheim (sign)
Formann