Jonathan Lykke Nessjøen – Norsk og Nordisk Mester 2018!

Bildet viser to flotte representanter for sin idrett og Solør MCK! Vi GRATULERER. Foto: Team Lykke Racing

 

STORE GRATULASJONER til 17 år gamle Jonathan Lykke Nessjøen med både NORDISK og NORSK MESTERSKAP etter helgens finaler i begge mesterskapene på Rudskogen Motorsenter. Jonathan, som allerede var Norsk Mester før finalehelgen, fylte 17 år den 15. august, var allerede mester som 16 åring da alt var i boks etter løpene på Karlskoga i juli!

Vi må heller ikke glemme at Jonathan også ble nummer 3 i det Svenske Mesterskapet hvor han like godt vant de to siste løpene under finalehelgen på Anderstorp Raceway!

Skal ikke dra en lang historie her, men Jonathan startet i juniorklassen i 2014 med en 6. plass og fulgte opp med suveren seier i samme klasse i 2015, 2016 og 2017, så guttungen har gjort sin lekse og jobbet seriøst hele tiden.

I helgen måtte han ta til takke med to 2. plasser etter suverene Thomas Sigvartsen, som gjorde et innhopp på Rudskogen. Dette innhoppet gjorde for øvrig at Thomas også sikret seg bronsemedaljen i Nordisk Mesterskap. Altså GULL og BRONSE til Arne Sandums (les; Sjefen) elever som virkelig omsetter sin suverene mentor sin enorme erfaring og kunnskaper på en særdeles god måte! Gratulerer til dere alle sammen!

  Team GULLGUTTA!

  Jonathan med litt av sesongens premiepott!