Joakim Lundby kjører Africa Eco Race!

Joakim Lundby fra Gjerdrum og Solør MCK stiller til start sammen med Pål Anders Ullevålseter, som for øvrig vant dette rallyet i fjor og har mange rally bak seg.
Joakim, som debuterer i Africa Eco Race, håper å lære noe av veteranen. Han har måtte trent seg opp igjennom hele året for å klare å opprettholde psyken og fysikken de lange etappene krever.

De tre hovedklassene som kjøres er motorsykkel, bil og lastebil. Mange bilprodusenter bruker løpet for å teste og demonstrere kjøretøyene sine, selv om flesteparten er tungt modifiserte for å holde ut de lange etappene og ekstreme forholdene.

Løpet navigeres igjennom notebøker, som forteller fører med symbol og kilometerdistanse hvor man skal kjøre. Dette fungerer greit der man har spesielle kjennemerker å navigere etter, men når man kommer i ørkenen blir dette ganske vanskelig da det sjeldent er tydelige landemerker eller kjennetegn! Det er et av verdens største rallyløp, og ved hjelp av mange film team og helikopter dekkes løpet på Eurosport, så det er bare å følge med TV eller se live på http://www.africarace-live.com/en. Det blir også kommer daglige oppdateringer fra føreren.

Avbildet sykkel er en modifisert KTM 690 Rally Replica som bærer det norske flagget.

Hvis du ønsker informasjon, ta kontakt med Joakim på mobil +47 406 91 303