Joakim GULLIKSEN er svensk mester!

Joakim GULLIKSEN svensk mester!

Da går det ubønnhørlig mot sesongslutt i Skandinavia for roadracingen også, og i helgen kjøres finalene i Åpent Svensk Mesterskap på Mantorp Park.

Norsk Mester og sølvvinner i Nordisk Mesterskap Joakim Gulliksen fra Solør MCK hadde en ledelse på 27 poeng i sammendraget på svenske Dennis Wilje, og etter lørdagens 2. plass etter Henning Flathaug fra Oslo MK er Joakim klar svensk mester før søndagens finaleløp. Wilje ble nummer tre foran Kenneth Flathaug fra Oslo MK og Torgeir Horne fra Solør MCK.
Joakim vant også mesterskapet i 2009.

I klasse Superstock 1000 ble det også norsk seier ved Daniel Kubberød fra Moss MCK.