Invitasjon til NM i radiostyrt motorsport på Gjøvik 2. – 4. mars!

Invitasjon til NM i radiostyrt motorsport på Gjøvik 2. – 4. mars!

2. til 4. mars arrangerer Gjøvik – Toten – Land (GTL) RC-Klubb Norgesmesterskap i elektro 1:10 touring SS/modified og 1:12 track innendørs i Gjøvik tennishall. Det blir også arrangert klubbløp i M-chassis standard og børsteløs begge dager. I tillegg til løp, jobber vi med å få arrangert en radiostyrt publikumsmesse, med egen bane for drifteoppvisning og frikjøring for besøkende og utstillere. Gjøvik og omegn modellflyklubb kommer også for å ha en oppvisning.

Har du ikke kjørt løp før, er det ingen grunn til ikke å stille til start nå. Med enda flere deltakere er det enda enklere å få hjelp. Her er alle velkomne! Vær obs på at deltakelse i NM-klassene touring og track krever minimum nasjonal lisens, og følger reglene definert i NMF’s spesialreglement:
http://www.motorsportforbundet.no/portal/pls/portal/docs/1/1936054.PDF
http://www.motorsportforbundet.no/portal/pls/portal/docs/1/2888055.PDF

Deltakelse i M-chassis krever ingen lisens, og reglene det kjøres med her er
• M03/M05 chassis
• Gummihjul maks 60mm diameter
• Maks 7,4V batteri (2S LiPo)
• Original dreving
• Standard sølvkanne (RS540SH/RS540J) i standard og Hobbywing EZRun 13T/35A kombo i børsteløs

Det benyttes tidtageranlegg fra AMB/MyLaps, og de som ikke har sin egen personlige transponder kan leie av GTL for 50,- per løp. Påmelding skjer via www.MyRCM.ch. Pris for deltakelse i NM er 350,- og M-chassis 200,- for hvert klubbløp. Inngang i hallen er gratis for publikum.

Det vil være kiosk med et godt utvalg av mat og drikke under arrangementet.

Det er mulig å ta seg til Gjøvik med både buss og tog, og vi vil selvfølgelig etter avtale hente de som ankommer Gjøvik med slik transport og frakte disse opp til tennishallen. Det er også mulig å ankomme Lillehammer med tog, og ta buss videre herfra, eller Gardermoen med fly og ta buss opp til Gjøvik. For de som har campingvogn/bil er det plass til dette utenfor tennishallen, men det er dessverre ikke tilgang på strøm.

Gjøvik tennishall ligger ved Fastland i utkanten av Gjøvik sentrum, med kort gange til de fleste fasiliteter. Ved Fastland ligger også Hovdebakken, samt nærliggende skiløyper for de som skulle ha med seg noen som er mer interessert i alpint og skigåing enn RC. Vi har en avtale med Hovdetun Vandrerhjem (www.hovdetun.no) som gir rabatt hvis man oppgir at det er i forbindelse med arrangementet. Vi har reservert rom, så man må ta kontakt med vandrerhjemmet via mail (gjovik@hihostels.no) eller på telefon (61 17 10 11) for å bestille rom. Vandrerhjemmet er nærmeste nabo til tennishallen, og vi anbefaler de som ønsker å bo her om å bestille rom tidlig da det er begrenset med plasser. Bor man her er det heller ingen nødvendighet med bil for å komme seg rundt.

Spørsmål kan rettes til undertegnede eller til arrangementsansvarlig Kai Bekkemellem (kai.bekkemellem@rcklubben.no / 98 66 82 10).

For oppdatert informasjon, følg med på www.rcklubben.no og Radiostyrt.no.

Mvh
GTL RC-Klubb
v/ Jonas Ramsrud
924 53 745
www.rcklubben.no