Imponerende sesonavslutning av Thomas Sigvartsen i Valncia!

Thomas kjører i klasse Moto2 for det spanske H43 Team Talasur-Blumaq.
Etter et meget spennende løp fullførte han til en 10. plass i et meget tøft heat med førere fra nesten hele verden. Tempoet til de raskeste var på nivå med førerne i forrige helgs finaler i MotoGP.
Dette gjør også Thomas sitt resultat enda mer imponerende.

Han har slitt en del gjennom sesongen, men han har nærmet seg teten med små skritt hele tiden. At noe var på gang så vi i løpet på Circuit de Jerez for to uker siden da han ble nummer 15. Avstanden frem til de beste er ikke avskrekkende, og nå trenger han bare enda mer kjøring i dette høye tempoen for å oppnå enda bedre resultater.

Ut fra det vi hørte fra flere norske var at dette var et resultat som rangeres svært høyt i norsk roadracing med bakgrunn i deltakelsen og det steintøffe tempoet som er i denne klassen.

I søndagen andre løp ble dett en liten nedtur da han måte en tur utfor banen da han lå på en plass rundt 14 – 15. Han kom seg innpå igjen og klarte å kjøre seg opp til en 21. plass.

FIM CEV Repsol er junior VM for klasse Moto3, mens Moto2 er europamesterskap, men kan vel mer kalles VM for junior i og med at her kjører de nest beste i verden, og flere av førerne i toppen kjører i Moto2 i MotoGP.

De øvrige to norske, Stinius Viking Ødegård fra Solør MCK og Henning Flathaug fra Oslo MK kjørte sammen med Moto2, men deltok i klasse Superstock 600.
Begge gutta var dessverre forfulgt av tekniske problem og krasj, så de fikk ingen resultater denne helgen. Uansett fikk de verdifull trening blant noen av de beste i verden.

Solør MCK sender sine GRATULASJONER til Thomas og ønsker lykke til videre.