Henning Flathaug ble nummer fire i IDM klasse 125 GP!

Henning Flathaug ble nummer fire i IDM klasse 125 GP!

Henning Flathaug (20) fra Oslo MK tok en solid og sterk 4. plass i det prestisjetunge åpne tyske mesterskapet i roadracing klasse 125 GP som ble avslutte på tyske Nürburgring for to uker siden.

Forrige helg avsluttet han det åpne nederlandske mesterskapet på Circuit Assen.

Henning Flathaug (20) fra Oslo ligger ikke på latsiden for tiden. Forrige helg sikret han fjerdeplass sammenlagt i det åpne tyske mesterskapet IDM, og denne helgen kjørte Henning og hans 125cc racer siste runde i det åpne hollandske mesterskapet. Arena var Assen.

Fritreningene på den legendariske hollandske banen gikk bra, men Henning var ikke helt fornøyd med første kval. Han slet litt med å finne flyten. I kval nummer to blåste det en del, og ingen førere forbedret tidene sine. Henning ble stående i sjuende startspor foran finalen.

Finalerace ble utrolig tett og spennende. Henning lå lenge i en gruppe på fem førere og kjempet om sølv. Dessverre ble han litt for aggressiv og gjorde noen personlige feil. Dermed ble det ingen pallplass til tross for ambisjonene. Han endte som sjettemann. Men han satte ny personlig rekord på banen, og ser på dagens race som fin trening foran EM i Albacete neste helg.

Henning endte som nummer seks sammenlagt i det åpne hollandske mesterskapet i år, der han har kjørt for det nederlandske teamet R.V. Racingteam sammen med Damien Raemy. Han har kjørt alle racene i mesterskapet unntatt ett.

Team Flathaug Racing
www.flathaug-racing.com
Henning: 94365954