Hei MOTORVENNER / KLUBBMEDLEMMER – Solør MCK klubb trenger deg!

Da nærmer vi oss med stormskritt sesongåpningen i NM – NC – OPEN i roadracing på Vålerbanen Racing Circuit. Neste helg kjøres runde 1 og 2 i alle klasser i moderne roadracing med heldagstrening fredag 27. Mai og kvalifiseringer og løp lørdag 28. og søndag 29. Mai.

Sesongen har startet bra med fullt lisenskurs roadracing i april og godt oppmøte på treningsweekend april/mai og heldagstreningen 16. mai.

I skogen går det også unna med masse aktiviteter.

Altså er Solør MCK svært godt i gang med jubileumsåret 2022.

SÅ HAR VI NOEN SVÆRT VIKTIGE BESKJEDER! Les begge

VIKTIG BESKJED nr. 1!

JA, det blir sesongåpning i NM/NC/OPEN roadracing på Vålerbanen Racing Circuit neste helg – 27. – 29. Mai! Både seriepåmelding og løpspåmelding er fortsatt åpent! Det er altså fortsatt ledige plasser!

VIKTIG BESKJED nr. 2!

For at Solør MCK skal klare å gjennomføre arrangementet er vi avhengig av funksjonærer, noe som har vært veldig vanskelig i år! Derfor prøver vi noe nytt!

De av dere med lisens som ikke skal kjøre løp denne helga kan få lov til å trene gratis på fredagen mot at dere er funksjonærer lørdag og søndag! Vi trenger en påmelding som funksjonær som kan gjøres på denne linken; https://www.solormcklubb.no/funksjonaer-smck-1/

Håper dette kan gjøre det litt mer interessant

Nå anmoder vi ydmykt om at så mange som mulig kan stille opp for klubben vår og være med å lage et supert arrangement nok en gang.

Hilsen alle i styret

Se vedlagt tidsskjema for helgen her; 3 – TIDSSKJEMA Vålerbanen – MAI 2022

Se vedlagt tidsskjema FREDAGSTRENING her; 4 – TIDSSKJEMA FREDAGSTRENING Vålerbanen – MAI 2022 – 4 omganger