Hei klubbmedlemmer, aktive utøvere, funksjonærer og andre støttespillere!

Klubben har gjennomført mange gode arrangement, og mange av våre utøvere kjemper i toppen i classic og moderne roadracing.
Dette gjelder Nordisk, NM, NC, samt Svensk mesterskap og Scandinavian Open.

Det har vært god oppslutning av SMCK-medlemmer på de få arrangementene som har blitt arrangert så langt, både onroad (les; asfalt) og offroad (les; motocross og enduro), men det har også denne sesong vært et tankekors at deltakerne er veldig sent ute med påmeldinger. Dette gjelder både løp og treningsdager.
Dessverre skaper dette en kjempestor usikkerhet rundt klubbens planlegging og evnen til å gjennomføre et godt arrangement.

Nå håper vi at det blir kjempeoppslutning om Solør MCK sitt Nordiske og Norske Mesterskap, samt Norgescupløp i roadracing på Vålerbanen om drøyt to uker.
Dette er altså et i tillegg til Norsk Mesterskap og Norgescup også et Nordisk Mesterskap for klassene 125 GP, Superstock 600 og Superbike.

Det har vært imponerende deltakelse fra klubbens utøvere på våre aktivteter/arrangementer så langt denne sesongen. Under sesongåpningen i roadracing på Karlskoga 23. – 24. juli var det totalt 33 starter fordelt på 24 førere, noe som er imponerende. Det er over 1/5 av de startende deltakerne!
Så langt denne sesongen har det vært om lag 30 førere (moderne RR) som har deltatt på løpene på Vålerbanen og Karlskoga. Klubbens utøvere har tatt ledelsen i 2 NC-klasser og èn NM-klasse.
I classic har det vært om lag 20 deltakere fra SMCK i aksjon i forskjellige klasser, og klubbens utøvere har tatt ledelsen i 5 klasser! IMPONERENDE!

Vi vil veldig gjerne gi positive tilbakemeldinger til utøverne/medlemmene i klubben for sin entusiasme og vilje til å delta på treninger og arrangementer, men vi vet at det er enda flere der ute som vi gjerne skulle sett på våre aktiviteter.
Klubbens ledelse håper det skal være mulig å fortsette dette positive arbeidet, men vi er veldig avhengig av dere medlemmers deltakelse, både som utøvere på aktiviteter, og som funksjonærer på diverse arrangement.

Nå aller først trenger vi mange påmeldinger til løpene på Vålerbanen 20. – 21. august. Husk også de åpne treningene mandag 15. august og fredag 19. august.
Påmelding gjøres til klubbens e-postadresse; post@solormcklubb.no eller på telefon 990 42 580.

Vi trenger også mange funksjonærer til dette arrangementet.
Kontakt funksjonærsjefen SNAREST!
– Funksjonærsjef Per Gunnar Ekren, e-post: per-gunnar@solormcklubb.no eller pge@inghall.no –
tlf: 970 36 270.