Gøy å føle tempo!

– Gøy å føle tempo

Honda-fører Tage Solberg er strålende fornøyd etter NM og Nordisk-mesterskap på Arctic Circle Raceway i Mo i Rana.

I helgen kjørtes både NM og Nordisk mesterskap på spektakulære Arctic Circle Raceway i Mo i Rana.

– Det var veldig moro å kjøre på ACR igjen. Det er to år siden sist jeg var på banen, og den er en fin bane å kjøre på. Jeg håper de også klarer å få til en NM-runde der neste år, smiler Tage Solberg. Banen er Norges lengste med sine 3750 meter.

Ikke langt bak
Tage Solberg kjørte inn til en åttendeplass i fredagens løp og en sjetteplass i lørdagens løp. Selv om Tage Solberg ikke er fornøyd før han er på pallen varmet de gode rundetidene Lørenskog-føreren.
– Jeg våknet opp på lørdag og følte at jeg hadde skikkelig tenning for å kjøre motorsykkel. Jeg bestemte meg for å kline til og det var så gøy å kjenne at tempoet er tilbake, sier en glad Tage Solberg. Det var Norvald Haaland som var best på ACR denne helgen. Haaland vant begge løpene.
– Haaland er veldig rask om dagen, men jeg er ikke avskrekkende langt bak rundetidene hans. Jeg har rundt ett sekund igjen på runden og det er ikke mye. Jeg føler framgang hele tiden, men jeg fortsatt noen timer på sykkelen før jeg er med helt i toppen, sier Honda-føreren.

Tage Solberg vil være på veien mange timer denne sommeren. Nå går turen tilbake til Lørenskog før han igjen til helgen er tilbake på Arctic Circle Raceway på Mo i Rana. Da skal han være instruktør. Neste tellende løp i NM kjøres 22. juli på Karlskoga i Sverige.

– Det blir noen timer på veien i sommer. Men det er bare gøy. Jeg elsker å kjøre motorsykkel, så da får det bli litt transport i mellom. De som skal ringe meg bør gjøre det denne uken for neste helg har jeg ikke dekning igjen, ler Tage.

Resultater fra fredagens løp: http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=2355395
Resultater fra lørdagens løp: http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=2356861


Fotobyline:www.DMWfoto.no

NB: Besøk Tage Solbergs hjemmeside er: www.solberg-racing.com

Pressemeldingen er sendt av Johan Marius Svingen mobil: 901 12 818 på oppdrag fra Tage Solberg Racing.

Mer info: Tage Solberg kan nåes på mobiltelefon: 952 24 394