GODT NYTT ÅR – VELKOMMEN TIL 30-ÅRSJUBILEET!

Den 10. desember 2012 fyller Solør Motorcykkelklubb 30 år, men klubben skal feire gjennom hele året, hvor det blir markeringer ved flere av sesongens arrangementer.

JUBILEUMSBANKETTEN er planlagt til lørdag 24. november, så det er bare å sette av denne datoen og planlegge med finstasen denne kvelden.
Vi kommer tilbake med mer informasjon fortløpende utover i den nærmeste tiden.

Klubbstyret har igangsatt en prosess, men vi inviterer til idédugnad om hvordan, hvorledes og når vi skal markere disse fantastiske 30 årene klubben nå snart har bak seg.

Foreløpig har vi en plan, men vi mangler bekreftelser på en del datoer på noen av arrangementene. Nedenfor finner du noen av arrangementene vi vil markere jubileet i en eller annen form.

– ÅRSMØTET er fastsatt til LØRDAG 11. FEBRUAR 2012. Da er det også PREMIEGALLA for sesongen 2011. Denne ettermiddagen/kvelden håper vi at MAAAAANGE finner veien og deltar på årsmøtet og ikke minst premiegallaen hvor det garantert blir MANGE hyggelige overraskelser.
Regner med at dere har sett denne nyheten her med de fantastiske resultatene; https://www.solormcklubb.no/vis.asp?hvilkenID=2185&tabselect=nyheter
Møtestedet er ikke helt avklart ennå, men vi håper å få gjennomført dette på Heia Hotell i Våler.

– TRENINGSLEIREN på Vålerbanen 28. – 29. april. Her er det treningssamling for roadracing, supermotard og mini roadracing (minimoto). Se informasjon/invitasjon her; https://www.solormcklubb.no/vis.asp?hvilkenID=112&tabselect=arrinfo

– TRENINGSWEEKEND i enduro på Haslemoen siste helgen i mai eller første helgen i juni.

– UTSTILLING/STAND i Våler sentrum i samarbeid med Våler Handelsforening.
Dato foreløpig ikke avklart.

– Muligens UTSTILLING/STAND under Solør Mart`n i slutten av juni.

– NORSK MESTERSKAP og NORGESCUP i roadracing på Karlskoga Motorstadion 20. 22. juli.

– Stort opplegg under VÅLER MOTORFESTIVAL 2012 i slutten av uke 32 og hele uke 33.
Her blir det Scandinavian Open, hvor Solør MCK også vil søke om å få arrangere NORSK MESTERSKAP og NORGESCUP i roadracing på Vålerbanen helgen 10. 12. august.
Helgen etter, den 17. – 19 august blir det sannsynligvis NORSK MESTERSKAP eller NORGESCUP i enduro på Haslemoen.
I tillegg blir det masse opplegg med trening roadracing på Vålerbanen, enduro, motocross, radiostyrt motorsport og trial på Haslemoen. Meget mulig hillclimb i Gjerdrumsbakken, båtracing og vannjet på Glomma og masse annet opplegg i Våler sentrum.
Vi vil også se på muligheten til MC-treff på enten Vålerbanen eller Haslemoen i samband med rebusløp, rockekonsert(er) og mange andre spennende ting!


Under denne festivaluka vil vi ha hovedmarkeringen av jubileet.

– Jubileumsmarkeringene vil kulminere med JUBILEUMSBANKETTEN som vi forhåpentligvis kan arrangere på Heia Hotell i Våler, som er bare om lag 150 meter fra der Solør MCK ble etablert.
Vi håper det blir masse inviterte gjester, tidligere mestere og andre celebriteter.


Som sagt, er det noen som har noen gode ideer eller tanker om hvordan vi på best mulig måte skal vise frem klubben og det svært viktige idrettsarbeidet vi står for, er det bare å ta kontakt med sekretæren på roy@solormcklubb.no eller 990 42 580.