(Foto: Cathrine Rosenvinge)

Bilde 3 fra NC 1 på Lunner.
(Foto: Privat)

Bilde 4 King of Snow på Lier.

Forrige helg ble sesongens første løp i Norgescupen i enduro spesial kjørt på Stryken. Lunner Motorsport gjennomførte nok en gang et flott arrangement.

Som oppkjøring til Norgescupen har Aleksander denne vinteren kjørt King of Snow i Lier 4. februar. Der ble han nummer 19 av 43 startende.
Neste løp var 1. runde i Vintercupen på Stryken den 12. februar. Lunner MS har i mange år arrangert denne populære cupen. I dette løpet viste Aleksander tenner, og tok en sterk 7. plass i konkurranse med 21 andre førere i sin klasse.

Sesongens første test på hvor gode forberedelsene har vært, var 1. runde i Norgescupen. Dette var også 2. og siste runde i Vintercupen i den samme løypa man kjørte den første runden hos Lunner MS.
Her endte Aleksander på 9. plass i kamp med 27 andre deltakere i klass B.

Totalt i Vintercup 2012 endte unge håpefulle Ringnes på 6. plass i et startfelt på 35 deltakere. Dette er kjempefremgang fra de foregående sesongene, og nå gleder vi oss til 2. runde i NC på Haslemoen lørdag 19. mai. Da er Aleksander på hjemmebane, i ei løype hvor han kom på pallen for et par sesonger siden.

Klubben gratulerer Aleksander med flott sesongstart og de gode resultatene, og ønsker lykke til videre i sesongen.