Full pall av Solør MCK-førere i supermotard søndag!

Bilde 2:
#34 Henrik B. Øwre leder her foran
#141 Raymond Tuft og #131 Renè Riiser
(Foto: Jon Grevæg)

Bilde 3:
Fra venstre 3. mann Ole R. Flensborg,
2. mann Henrik B. Øwre og vinner Renè Riiser
(Foto: Jon Grevæg)


Full pall av Solør MCK-førere i supermotard søndag!

Denne helgen ble som tidligere annonsert arrangert supermotard på Vålerbanen for aller første gang.
På en litt provisorisk bane 3, Vålerbanens nyeste bane som ligger øst og parallelt med hovedbanen, ble den andre løpshelgen i MOTARDCUP 2011 arrangert.

Dette arrangementet har kommet litt brått på da motardmiljøet sliter litt med små startfelt foreløpig og ikke så mange banemuligheter. Det ble også litt hektisk med både det ene og det andre i startfasen lørdag. Flommen gjorde at funksjonærer ikke kunne stille, og arrangørklubben slet litt i begynnelsen, men den som virkelig vil, klarer ved felles anstrengelser å få til det meste.

Det må rettes en stor honnør til Solør MCKs Offroadgruppe som gjorde en formidabel innsats sammen med entusiastiske funksjonærer fra motardmiljøet og andre klubber.

En KJEMPESTOR TAKK til dere alle. Ingen navn nevnt, ingen glemt.

Da vi foreløpig ikke har mottatt resultater, er det foreløpig veldig vanskelig å få på plass noen komplett resultatliste, men en ting er i hvert fall sikker; Solør MK sine 3 deltakere i klasse Open / C tok alle pallplassene søndag.

Renè Riiser – Solør MCK – KTM vant 1. heat, ble nummer 4 i andre heat og vant igjen det tredje heatet. Dette ga 68 poeng og seier sammenlagt.
Vålergutt og hjemmefører Henrik Bartels Øwre – Solør MCK – Kawasaki tok en fjerdeplass i 1. heat, vant det andre og ble nummer tre i heat 3. Med ette oppnådde han 63 poeng og en 2. plass sammenlagt.
Ole Roger Flensborg – Solør MCK – Husaberg ble nummer 5 i 1. heat, og nummer 2 i både andre og tredje heat. sammenlagt gav dette 58 poeng og en 3. plass.

Imponerende innsats. Det kan vel egentlig ikke gjøres noe bedre!

Lørdags resultater har vi ikke, men vi vet at Renè Riiser ble nummer 2 med Ole Roger Flensborg på 4. plass og Henrik Bartels Øwre som nummer 5.

Vi kommer tilbake med resultater fra de andre klassene og sammendraget etter 2 løp så snart dette foreligger.