Førjulshygge på Ullevålseter!

Førjulshygge på Ullevålseter!

Tradisjonen tro inviterte Pål Anders Ullevålseter til sin årlige pressekonferanse på Ullevålseter i forbindelse med sin deltagelse i Dakar 2013.

Som relativt nybakt småbarnsfar har årets forberedelser vært litt annerledes enn tidligere år. Sommeren har gått med til mer bleieskift enn konkurranser. Pål Anders føler seg allikevel mer enn klar for start og føler at forberedelsene har vært gode.

Fridtjof fra hadde tatt turen fra Ytre Enebakk på mopeden for å lansere sitt egenkomponerte drivstoff for Pål Anders. Det var jo klart det ikke holdt med 95 blyfri så det måtte noe til hvor innholdet i stor grad besto av schnabelstoff produsert i Ytre Enebakk. Dette var for øvrig ikke noe vanlig schnabelstoff. Her var det en helt ny utgave XXXX med 50 % bensin, 49 % nafta og 1 % Møllers tran da dette også var bra for magen!
Det nye produktet var testet ut av Fridtjof og hans nære venner i Ytre Enebakk med stor suksess.

Han nevner at flere førere enn tidligere er tilknyttet fabrikkene og at mange av disse førerne har en tendens til å kjøre over evne. Dette håper han å utnytte til sin fordel ved å kjøre litt fortere enn tidligere, navigere riktig og holde seg på beina som han pleier å gjøre.

Uten å nevne årets målsetting røper han allikevel nok ved å peke på pokalen fra andreplassen i Dakar og sier, -Jeg vet hva som skal til!