Farlig siste etappe skapte frykt hos Ullevålseter!

PRESSEMELDING FRA TEAM ULLEVÅLSETER 11.01.2015:

– Siste etappe var helt jævlig, det var folk, biler og geiter i løypa. Jeg kjørte først, mellom noen hus og plutselig kommer det to sivile biler imot meg. Svært ubehagelig sier en lykkelig mann på telefonen fra Dakar.

Pål Anders vant også den siste etappen av Africa Race.

– Det var nordmenn langs løypa, det var helt rått og veldig hyggelig for jeg er jo ikke vant med å se norske flagg her nede.

– Opplevelsen er helt fantastisk, akkurat som jeg har drømt om. Det har ikke skjedd noe, alt har gått på skinner hele tiden, det er nesten for godt til å være sant. Det føles veldig bra å vinne, men akkurat nå er jeg litt utladet og jeg gleder meg til å komme hjem til familien.

– Jeg er så utrolig stolt av Pål Anders, det er helt rått det han har prestert, sier kjæresten Mette.

Førstkommende tirsdag lander Pål Anders på Gardermoen, ca kl 14.00.