En oppdatering fra Team Sigvartsen!

Etter å ha gjennomført to tester med H43 Team Nobby i 2013 er den regjerende Norgesmesteren blitt tilbudt en av seteplassene i det spanske teamet i 2014.

Det eneste som står i veien for at han kan takke ja til tilbudet er økonomien. Om han skal gjøre inntreden i Moto2-sirkuset for fullt er han avhengig av at både eksisterende og nye samarbeidspartnere er villig til å være med på å dra lasset.

– I et marked som allerede er svært trangt er det vanskelig å høste inn store avtaler til en såpass liten sport som roadracing, men dette er en sjanse jeg ikke kan la gå fra meg, så jeg håper virkelig at vi får til noe. Vi har landet noen avtaler, men har fortsatt en lang vei å gå, sier han.

– Vi har fått et veldig bra tilbud av H43 som vil bety enormt for meg og min utvikling. Racingen er noe helt annet der nede, om hvis jeg skal ha muligheten til å få ut potensiale jeg mener jeg har må jeg ned og krige mot de beste, legger han til, og opplyser om at det er flere spanske lag som har vist interesse.

– Det stemmer at det er flere som har vist interesse, sier han, uten å ville gå ut med hvilke.

Senest i romjulen var 21-åringen i Cartagena og testet hans splitter nye Kawasaki ZXR6. Etter å ha sittet på en Honda helt siden han gikk opp i Superstock 600-klassen, ser han frem til å starte et nytt kapittel i karrieren på en ny doning.

– Det var deilig å få kjørt litt, så man ikke kommer helt ut av det. Og det var morsomt å få prøvd Kawasakien, jeg kjente fort at jeg kan vende meg til å sitte på den. Jeg har absolutt trua på at jeg kan forsvare NM-tittelen med den, sier han.

Har du lyst til å bli en del av Sigvartsen Racing? Kontakt vår markeds- og presseansvarlig på jonas@sigvartsen-racing.com eller på 93684908.