EN KJEMPESTOR TAKK for innsatsen!


Klubbens tette og gode samarbeid gjennom mange år med Karlskoga Motorförening har utviklet våre arrangement i en positiv retning hele tiden. Solør MCK har tilegnet seg mye erfaring og kompetanse gjennom mange sesonger, og klubben arrangerer nå alene på Vålerbanen.

Det var virkelig gøy og inspirerende å se hvor raskt og profesjonelt funksjonærene ryddet banen ved krasj. Entusiasmen og humøret fra alle på de forskjellige posteringer var rett og slett imponerende.
Alle hendelser ble raskt ryddet opp i og vi kjørte perfekt etter tidsskjemaet.
Til tross for dårlige værprognoser ble det heldigvis lite nedbør, og dermed lite avkjøringer og krasj.

Storskjermen ved den store flotte tribunen er alltid en suksess. Johnsons Company tråkket til med skikkelig rock i teltet på lørdag kveld, og sammen med stuntoppvisning i pausen både lørdag og søndag bidro dette til et vellykket arrangement.
En meget opplagt speaker fra Trønderriket bidrog til å skape en god stemning og hyggelig atmosfære.

Våler Sidecar Open var tilbake etter mange år. Litt tynt startfelt i år, men neste gang blir det mange flere team, for dette var både underholdende og gøy i følge deltakerne.

En kjempestor honnør og takk til ALT personell, alle og en hver, som bidro til at dette ble et tilnærmet perfekt arrangement.
På nytt ser vi resultatene av godt og grundig planleggingsarbeid, noe vår eminente funksjonærsjef og alle de andre i arrangementsstaben skal ha æren for.

Igjen, HJERTELIG TAKK for innsatsen. Uten dere ville dette ikke vært mulig!
Vi gleder oss til neste gang. Da skal det bli enda bedre!

Hovedstyret Solør MCK