Det blir supermotardløp på Vålerbanen 11. – 12. Juni!

Det blir supermotardløp på Vålerbanen 11. – 12. Juni!

Etter mye frem og tilbake er det bestemt at det blir supermotardløp på Vålerbanen samme helgen som Classic TT, nemlig 11. – 12. Juni.

Det har vært uklarheter rundt hvilke bane som det skal kjøres på da det var ønskelig å kjøre på gokartbanen i stedet for bane 3.
Nå er det dessverre ikke mulig å gjennomføre noe løp på gokartbanen da arrangøren av Classic TT hadde reservert hele baneanlegget, med unntak av bane 3, for ett år siden, og Classic Racing Club skal bruke banen.

Altså var det to muligheter; avlysning eller kjøre løp på bane 3.

I samråd med grenleder Nena Kerner er det bestemt at løpene skal gå på bane 3. Det vil bli gjort noen justeringer med innlagte sjikaner, men det vil ikke denne gangen bli kjørt noe på jord- / grusunderlag da arrangøren ikke er i stand til å få dette klart på så kort tid.

Solør Motorcykkelklubb håper det allikevel skal bli et severdig og spennende arrangement med 3 heat pr. klasse både lørdag og søndag.

Foreløpig påmeldte tyder på en startliste med godt over 20 førere. SMCK håper også at flere av de tidligere supermotardkjørerne i klubben finner igjen sine motardhjul og stiller opp sammen med de foreløpig fire påmeldte fra klubben.

Foreløpig tidsskjema finner du på denne linken; https://www.solormcklubb.no/vis.asp?hvilkenID=93&tabselect=arrinfo


Påmelding gjøres på Norges Motorsportforbunds nye system. dersom dette byr på problem, kontakt Roy på 990 42 580 eller roy@solormcklubb.no
Du kan også melde deg på via www.motard.no

Hjertelig velkommen til Vålerbanen og en fartsfylt helg.