DesemberKåsan Haslemoen Enduropark – AVLYST! Vi vil holde åpent for trening denne lørdagen – 4. desember, kl 11:00 – 16:00

HEI ENDUROVENNER!

Det smerter oss som arrangør at vi igjen må avlyse løp på Haslemoen Enduropark. DesemberKåsan hadde vi stor tro på.

Til informasjon vil vi holde åpent for trening denne lørdagen i stedet – fra kl 11:00  til 16:00

Vi har jobbet med planlegging av nye løyper og preparering for å få dette til da vi vet at det er svært mange som ønsker seg løpskjøring i skogen, og prøve noe nytt med kjøring både i dagslys og i mørke.

Vi satte en meget sen påmeldingsfrist (30/11) for å forsøke å få med så mange som mulig. Dessverre er det kun 28 påmeldte, og av disse er det kommet 1 avbud.

Altså totalt 27 påmeldte deltakere; 2 i barneklasse, 3 i ungdomsklasse, 8 i junior, 10 i senior, 2 i damer og 2 i veteran.

Dette blir dessverre altfor få deltakere til å få dekket utgiftene til tidtaker, ambulanse m/ personell, jury, premier og diesel (aggregater). Vi kommer ikke engang halvveis dessverre. Vi, som sikkert mange andre har kjørt arrangementer og aktiviteter med minustall de siste to sesongene, og til slutt er kassa tom.

Offroadgruppa har diskutert dette i samråd med Klubbstyret, og sammen kom vi frem til at det var ingen annen utvei; vi må dessverre avlyse.

Det er som sagt gjort en god jobb i skogen, og vi som har holdt på får trøste oss med at mye er klart foran senere planlagte løp neste sesong. Mindre jobb da.

Det er allerede planlagt løp på Haslemoen Enduropark lørdag 26. februar 2022, så da er vi i gang igjen. Det vil også bli organisert treninger utover så sant været tillater det.

Startavgiftene vil bli iverksatt refundert umiddelbart da vi allerede har kontonumrene fra innbetalingene.

De som innbetalte i november (10 stk) blir refundert allerede i dag (1/12) og resterende blir refundert fortløpende. Altså de nærmeste dagene. Alle skal få tilbake pengene sine.

 

TUSEN TAKK til dere alle for deres tålmodighet med utsettelser og avlysninger.

Med vennlig hilsen/Best Regards

SOLÖR MOTORCYKKELKLUBB Offroad gruppen