Den nordiske mesteren i hardtrening foran kommende sesong!

– Jeg fikk ekstremt godt utbytte av treningsoppholdet, særlig de tre dagene på Circuit Catalunya i Barcelona var gull verdt. Her fikk jeg mye verdifull trening, særlig det med å flytte komfortsonen for å bygge opp flyten i høyhastighetspartier. Det å ligge med fullt nedlegg i hastigheter over 200 km/t er ikke hverdagskost på de nordiske banene, så dette danner et ekstremt godt grunnlag for sesongen.

Både i 2013 og 2014 ble Geir Nordisk Mester i Classic-klassen «Liten Formula», til tross for at han med sin 250 racer har den minste sykkelen blant de han kniver med. Geir er som alltid full av entusiasme, og har friske mål for sesongen.

– Målet i år er å ta det Nordiske mesterskapet for tredje gang på rad. Nivået i klassen er stigende, men likevel har jeg tro på at dette skal være oppnåelig.

Neste aktivitet for Geir’s del er Solør MC-klubbs tradisjonelle treningsleir på Vålerbanen siste helgen i april- også dette er standard prosedyre for den stolte representanten for klubben.

– Det at jeg ble kåret til Årets Classic-utøver på årsmøtet i februar ga meg også ekstra inspirasjon, målet mitt er å takke for tilliten ved å ta min tredje strake mesterskapstittel. Første løp i Nordisk Mesterskap går av stabelen i Finland første helgen i juni, og her får vi første målestokk på om tempoet holder også i år.