Da er det snart FINALE, og ny stor dugnadsinnsats!

Forrige helg gjennomførte Solør MCK et meget bra arrangement nok en gang, men det har vært et vanvittig slit for å få dette i havn.
Klubbens funksjonærsjef, Per Gunnar har gjort en aldeles fantastisk jobb med å tråkle i hop bemanningen rundt banen og den tekniske gjennomføringen.
Dessverre klarte vi ikke å få på plass mannskap til å ta inngangspenger, og dette medførte nok et tap av inntekter på om lag tretti til førti tusen kroner!
Selvsagt bra reklame for klubben med tanke på publikum, men ikke så bra for den fremtidige driften.

Dette går ikke i fremtiden, og til den kommende finalen i september MÅ vi få på plass mannskap nok.

Heldigvis har vi en fast god og stabil kjerne som alltid stiller opp og gjør en formidabel innsats, men vi trenger så sårt hjelp av flere av dere som også bruker våre tilbud.
Med ytterligere underskuddsarrangement dør virksomheten sakte men sikkert av seg selv, og det er vel det siste vi ønsker oss.

Anmodningen er altså at vi stiller mannsterke opp og gjør en skikkelig innsats på denne sesongens siste store arrangement.

PROGRAM FOR HELGEN:

FREDAG 23. september
Åpen trening og 1. kvalifisering går fredag, og dette medfører liten bemanning fredag fra kl 08.30 til kl 15.00. Fra kl 15.30 til kl 19.00 må vi ha fullt banemannskap da 1. kvalifisering i alle klasser skal kjøres.

LØRDAG 24. september
Fremmøte/frokost kl 08.00. 2. kvalifisering starter kl 09.00. Løpene starter kl 13.30.

Så kommer ”ROSINEN I PØLSA”!
Lørdag kveld blir det arrangert NM-bankett med middag og sosialt samvær for deltakerne, hvor det skal være premieutdeling. Her vil alle funksjonærene som har lyst og anledning invitert til å delta GRATIS! Klubben står for serveringen.


Kontakt funksjonærsjefen SNAREST!
– Funksjonærsjef Per Gunnar Ekren, e-post: per-gunnar@solormcklubb.no eller pge@inghall.no –
tlf: 970 36 270.

Til informasjon blir det IKKE noe enduroløp på Haslemoen i høst da vi ikke finner noen ledig helg. Her blir det da arrangert en treningsweekend slik som den vi hadde i slutten av mai.

Velkommen til innsats for SMCK og fremtiden. Neste år, i 2012 fyller klubben 30 år!
Nå ligger den i deres hender.

Terje Granheim (sign)
Formann
Per Gunnar Ekren (sign)
Funksjonærsjef