Classic TT 2021 ble en suksess!

Til tross for pandemi og ingen utenlandske førere ble årets Classic TT en ny bekreftelse på at klubbens arrangementer på Vålerbanen er meget godt innarbeidet og ble gjennomført på en særdeles god måte nok en gang. Rosende ord fra jury og deltakere bekrefter dette.

Gledelig å se så mange norske classicførere som stilte opp. Veldig synd at ikke flere førere i de moderne klassene tok turen og fikk oppleve dette gode stevnet. De som stilte opp koste seg med masse kjøring i litt ruskete vær fredag og lørdag, men søndag smilte sola fra blå himmel og stevnet gikk unna uten noen problemer. Ualminnelig lite avkjøringer og uhell, og dette gleder jo oss som arrangører. Lørdag ettermiddag ble det gjennomført 8 løp uten en eneste avkjøring!

Ut fra startlistene var det 120 starter av de 86 førerne som stilte opp. To førere kjørte faktisk tre klasser, og spesielt Tore Stene fra Solør MCK viste gode takter og tok med seg 3 pallplasser (2 x 1. plass + 1 x 2. plass) i de tre klassene han kjørte.

CRC og Solør MCK vil rette en STOR TAKK til den eminente kokkegjengen som serverte en fabelaktig mat (som vanlig), våre kjempeflinke funksjonærer som stiller opp gang på gang, år etter år. Da vi i år slet med å få tak i nok frivillige var både deltakere og deres mannskap veldig flinke til å stille opp og bidra til å få gjennomføringen i mål. Uten denne flotte innsatsen ville dette ikke vært mulig!

TUSEN TAKK til dere alle! Dere er bare BEST. 

En stor takk fra CRC og Solør MCK

Minner om GRATIS banekjøring på Vålerbanen (bane 2 og 3) med registrerte biler og MC på  for alle funksjonærer ONSDAG 16. JUNI 2021, kl 17:00 – 21:00.

Sammenlagtresultatene fra helgens arrangement klassevis finner dere her; Resultater – Classic TT – 2021

Resultater fra helgens arrangement finner dere på denne linken;

Classic TT 2021 – CRC / SMCK