Classic TT 2019 – Vålerbanen Racing Circuit – 14. – 16. Juni!

Hei alle racingvenner!

Kommende helg er årets STORE happenin` på Vålerbanen Racing Circuit! Da arrangeres det Nordic Championship, Nordic Cup og Norsk Cup, samt Regionsmesterskap NMF Region Innland i Classic roadracing.

Til dette arrangementet trenger vi sårt flere funksjonærer! Klubben håper nå at det finnes aktive utøvere som kan stille opp og bidra til at dette arrangementet får den gjennomføringen det fortjener.

Omlag 200 nordiske førere kommer til Vålerbanen i finværet (ja for det er spådd fortsatt fint vær). Det er mange classic roadracingførere som alltid stiller opp på Solør MCK sine arrangement, og nå MÅ faktisk vi stille på deres arrangement. Noen ytterst få aktive av klubbens førere er alltid trofaste og stiller opp, men det er mange mange flere som bør stille opp i respekt for alle de som hjelper klubben vår! Merk! Solør MCK har i mange år mottatt et tilskudd på KR 20 000,- fra Classic Racing Club for sitt bidrag med funksjonærer!!!

Dette er sårt tiltrengte midler for å holde aktivitetene våre i gang. BLI MED DA VEL! En dag er bra, mens begge dager er superbra! 🙂

Dere får mat, funksjonær T-skjorte og GRATIS kjørekveld med registrert MC eller bil på Vålerbanen ONSDAG 19. Juni kl 17:00 – 21:00 som en kompensasjon.

Vennligst meld fra til Roy på telefon; 990 42 580 eller e-post; roy@solormcklubb.no SNAREST!

Klubben er kjempetakknemlig for din støtte. Dette er GØY!

Tidsskjema Classic TT – Vålerbanen 2019