Avsluttet sesongen på Assen!

Roadracingfører Tage Solberg avsluttet årets sesong på TT Circuit Assen. Honda-føreren kjørte en runde i det Nederlandske Superbikemesterskapet og kjørte inn til en 19.plass.
– Vi valgte et mykt dekk som bare ble filler i løpet av racet. Jeg var oppe på en 14. plass, men når dekket ble ødelagt kjørte de andre konkurrentene rundt meg, sier Tage Solberg. Lørenskog-føreren startet også årets sesong nettopp på Assen, og nå kjørte han over sekundet raskere per runde enn forrige gang.
– Vi tar med oss alle fremgangene. Vi er fortsatt et stykke bak de beste, men jeg koser meg veldig når jeg kjører på min andre hjemmebane her på Assen. I helgen var det masse folk og en helt utrolig stemning, forteller Solberg. BSB (Britisk Superbike) var også tilstedet på Assen denne helgen.

GODT FORNØYD
Dette var årets siste løp for Tage Solberg som sier han er godt fornøyd med sesongen selv om han skulle ønske seg litt høyere opp på resultatlistene.
– Dette er den første sesongen jeg har kjørt skadefritt, og det er jeg veldig godt fornøyd med. Vi har ikke hatt noen krasj, og det gjør at vi kan gjøre annet i vinter enn å bygge sykkel, forteller Tage Solberg.

HVA ER PLANENE I HØST OG VINTER?
– Jeg skal trene mye og vi skal også bygge litt videre på sykkelen. I tillegg skal jeg til Intermot 2012 som er verdens største MC-messe. Der skal jeg titte og treffe igjen gamle kjente. Vi skal også stille ut sykkelen på Oslo Motorshow og det gleder jeg meg veldig til, forteller han. Tage Solberg har allerede startet oppkjøringen mot den kommende sesongen, og Hondaføreren har lyst til å kjøre alt han kan.
– Det gjenstår mye i planleggingen for den kommende sesongen, men vi satser på en ny sesong i Norden med NM og Nordisk Mesterskap. Jeg har også lyst til å kjøre noen flere løp i Tyskland og Nederland, så vi får legge kabalen ferdig så får vi se hva vi ender opp med, forteller han, og legger til.
– Jeg må få takke alle som har hjulpet meg denne sesongen. Venner, familie, teamet, klubben, og ikke minst alle samarbeidspartnere og støttespillere. Dette har vært en fantastisk sesong, og jeg gleder meg til neste sesong allerede, smiler Tage Solberg.NB: Besøk Tage Solbergs hjemmeside er: www.solberg-racing.com

Pressemeldingen er sendt av Johan Marius Svingen mobil: 901 12 818 på oppdrag fra Tage Solberg Racing.

Mer info: Tage Solberg kan nåes på mobiltelefon: 952 24 394