Åpen dag på Vålerbanen ble nok en gang en kjempesuksess!

Åpen dag på Vålerbanen ble nok en gang en kjempesuksess!

Søndag arrangerte Solør MCK aktivitetsdag i roadracing og MiniMoto på Vålerbanen, og dette ble en kjempesuksess. Om lag 30 deltakere fordelt på roadracing i 125 Junior og MiniMoto gjorde at dette ble en fantastisk dag i det fine været på den nye banen. Bane 3, som er om lag 1000 meter lang, har fått kerbs, så nå er den blitt meget bra.

Nesten 20 ungdommer ønsket å prøve roadracing i 125 Junior på klubbens sykler. Et par av deltakerne hadde med egen sykkel, registrert 125 kubikk, og dette fungerte helt utmerket. I tillegg stilte en av instruktørene, Benjamin Storsveen sin private Aprilia 125 RS, så vi fikk organisert et bra opplegg slik at alle skulle få kjøre minst tre omganger under kyndig veiledning av Tage Solberg og nettopp Benjamin Storsveen.

I tillegg til klubbens og Benjamins sykler stilte klubben med skinndresser, hjelmer, støvler, ryggskinner og hansker, samt at deltakerne fikk sponset introduksjonslisens.

Lars Bekk fra Brumunddal Motor- og Aktivitetssenter / Solør MCK organiserte MiniMotokjøringen, og stilte med kjøreutstyr til MiniMoto, mens Motolab lånte ut sykler og sponset drivstoff.

I tillegg stilte NAF Trafikksenter AS / Vålerbanen opp med rabattert pris for å leie banen. Med slik velvilje fra samarbeidspartnere, stor vilje og dugnadsånd, var hele arrangementet et gratisopplegg fra klubbens side, noe som vi mener på sikt er et er et vinn vinn opplegg.

Klubben håper på mange nye førere i juniorklassen neste sesong da vi så mange talentfulle ungdommer, både jenter og gutter.

Solør MCK retter en STOR TAKK til alle som gjorde dette mulig; samarbeidspartnere, medlemmer, og ikke minst den store interessen fra barna og ungdommene og ikke minst tålmodige foreldre som synes dette var et fremragende tiltak.

Dette frister til gjentakelse, og vi kommer tilbake allerede i slutten av april neste år i forbindelse med den årlige treningssamlingen.

Beklageligvis så vi heller ikke denne gangen snurten av media til tross for invitasjoner, pressemeldinger og masse forhåndsinformasjon.