4. og 2. plass til Joakim Gulliksen i SM på Falkenberg!

Joakim Gulliksen og Stinius Viking Ødegård fra Solør MCK stilte i helgen opp i den 2. runden i Svensk Mesterskap på Falkenbergs Motorstadion.
I løp 1 ble Joakim nummer 4 og Stinius nummer 8. Vinner ble Henning Flathaug fra Oslo MK hårfint foran danske Emil Meyer Petersen.

Løp 2 ble også vunnet av Henning Flathaug foran Joakim Gulliksen og danske Petersen.
Stinius brøt/krasjet halvveis i løpet.

Sammenlagt leder nå Joakim Gulliksen SM med 53 poeng foran Petersen med 52 poeng og Flathaug med 50 poeng. Stinius er på 13. plass med 13 poeng.

I juniorklassen stilte Truls Svendsen fra Solør MCK i sitt aller første løp, og ble nummer 15. i løp 1, mens han måtte i grusen på løp 2. Truls er for øvrig fetteren til Stinius.

Klasse Superstock 600 ble ikke overraskende vunnet av svenske Fredrik Watz. Alf G. Joranger og Caroline Olsen fra Borg MCK ble henholdsvis nummer 4 og 7, mens Renate Jensen fra ACM ble nummer 20 i løp 1.
I race 2 ble det også Watz som tok seieren. Renate Jensen ble også denne gangen nummer 20, mens Joranger og Olsen krasjet/brøt løpet. Det samme gjorde Pontus Bergsman fra Solør MCK.

Løp 1 i klassen Superbike ble vunnet av Norvald Haaland fra Borg MCK. I dette løpet var det bare 5 deltakere.
I søndagens løp var det 14 førere til start, og denne gangen var det svenske Andreas Mårtensson som vant foran landsmannen Lukas Ockelfelt og Haaland på en 3. plass.
Pontus Bergsman fra Solør MCK brøt/krasjet etter 15 runder.