Motorvenner! Da er det med tungt hjerte Solør MCK beklageligvis må informere om at årets treningshelg på Vålerbanen Racing Circuit 2. – 3. Mai 2020 er AVLYST.

 

Med bakgrunn i pålegg fra myndighetene har klubben mottatt informasjon fra NIF og NMF om at vi IKKE får gjennomføre den planlagte treningshelgen i begynnelsen av mai. I tillegg har det også kommet nei fra kommuneoverlegene i Solør og Våler.

Dette synes klubben er trist, og det resulterer selvsagt i svært mange skuffede deltakere som allerede er påmeldt. En del har også betalt, men all innbetalt treningsavgift blir refundert, og vil forhåpentligvis være på konto tirsdag 21. april 2020.

Noen få har betalt på VIPPS (disse vet hvem dette er) og vi anmoder derfor om at de snarest sender oss en e-post med kontonummeret pengene skal refunderes til.

Igjen beklager klubben dette, men når alt kommer til alt er det vel innerst inne ikke så overraskende. Men Solør MCK har i alle fall gjort det som kan gjøres for å få dette til, og kanskje litt til, men slik skulle det altså ikke bli dette året.

Til informasjon jobbes det intenst med å få gjennomført lisenskurset, samt treninger senere i mai og utover sesongen.

 

Med hilsen

Solør Motorcykkelklubb

Benjamin Storsveen (sign)

Formann

Mobil/Mobile +47 990 42 580

E-mail post@solormcklubb.no

www.solormcklubb.no