MSK – Enduro 2011!

Endurogruppa hadde ikke så mye på programmet dette året, men vi fikk da gått igjennom et nytt klassesystem som skal gjøre det kanskje mer interessant for både førere og tilskuere, da klassene blir satt sammen etter hvilket nivå de ligger på og ikke alder. Det blir NC status på Elite, Junior Elite og Bredde 1.

Dette er da de beste førerne og de konkurrerer da på et mer likt nivå enn dagens klasse system. De andre klassene er da Bredde 2 (B2) fra 14-65 år, Damer som før, men ikke NC status før det er 15 til start, C-klassen som før, Ungdom som før. Veteran går da ut og førerne blir fordelt på B1 og B2 etter nivå.

Problemet med dagens system er at det er for få i klassene for NC status.

Ellers blir det jobbet videre med å få kjørt Cross Country, og om mulig ha prøve NM over 2 helger. Mulig Solør Mck og Aurskog Høland tar dette. Det blir da kjøring over 2 dager på hvert sted. Det blir da Elite, Junior Elite og gjesteklasse her. Det vil bli jobbet videre med reglement i løpet av vinteren.

Vi hadde også utdeling av årets arrangør som gikk til Lunner med Arild Sande, for flott utført løp med alt tilrettelagt for både førere og jury. Vi gleder oss allerede til neste vintercup 1 og 2 hos dere.

Årets løype gikk til Jevnaker, hvor de hadde gjort en fantastisk jobb med å bredde ut løypa og legge til en ny del, samt at ekstrem delen var lagt slik at de som ikke ville kjøre der kunne ta seg en liten ekstra sløyfe. Dette er viktig for rekrutteringa og det klarte de med glans.

Vi har også en hjemmeside med info om løp og bilder. Besøk oss gjerne og kom med informasjon du vil ha ut om klubbløp, bilder, samlinger osv.
www.norway-enduro.com

for enduro`n
Cathrine Rosenvinge