Seier til Jørn Magnus T. Holtmoen i sesongavslutningen i enduro på Haslemoen!

Under lørdagens finaler i Norgescup og breddeløp i enduro vant Solør MCK-fører Jørn Magnus T. Holtmoen klasse Junior Rekrutt på en meget overbevisende måte. Han slo nestemann i sin klasse med 1 runde, og var totalt nummer 3 i sitt heat, bare slått av to svært rutinerte førere i klasse Veteran. Solør MCK GRATULERER Jørn Magnus med en glimrende innsats og med sine to løp av totalt fire ble han uoffisielt også nummer 4 sammenlagt i klassen.

Uoffisiell vinner i klasse JUNIOR REKRUTT ble tidligere Solør MCK-fører Morten A. Moe, nå NMK Elverum, etter sin 2. plass etter Jørn Magnus på lørdag. Klubben gratulerer også Morten med nok en flott sesong. Eddie S. Flaten ble nummer 5 lørdag og nummer 5 sammenlagt i samme klasse.