Ny utrolig flott sesong for klubbens roadracingførere!

Klubbens mestvinnende utøver; “The Champ” Helge Spjeldnes, som tok SØLV i NM klasse Superstock 600, her flankert av resten fra Team Daimex med blant annet Lavrans Solli som endte på en flott 12. plass i Norgescup 600 i sin debutsesong. Foto: Team Daimex

Finalehelgen i Classic roadracing på Karlskoga Motorstadion for to uker siden resulterte i medaljeplasser i bøtter og spann. Bare se her;

– Nordic Championship; 3 gull-, 4 sølv- og 2 bronseplasser

– Nordic Open; 3 gull-, 4 sølv- og 2 bronseplasser

– MC Avisa Norsk Classic Cup; 7 gull-, 7 sølv- og 2 bronseplasser.

Dette gir utrolige 13 gull-, 15 sølv- og 6 bronseplasser, eller totalt 34 pallplasser!

Tar vi så for oss siste helgs finaler i Nordisk og Norsk Mesterskap + Norsk Cup og Openklassene endte den sammenlagte medaljehøsten opp med følgende;

– Nordisk Mesterskap; 1 gull- og 1 bronsemedalje – Jonathan Lykke Nessjøen og Thomas Sigvartsen

– Norsk Mesterskap; 1 gull- og 1 sølvmedalje – Jonathan Lykke Nessjøen og Helge Spjeldnes

– Norsk Cup; 1 gull- og 1 sølvmedalje – Marius Naume og Hannah Marie Arnegard

– Open Cup; 1 gull-, 1 sølv- og 1 bronsemedalje – Hannah Marie Arnegard, Monica Hofton og Fam Patricia Sørensen

Totalt gi dette 4 gull-, 3 sølv- og 2 bronseplasser, eller 9 pallplasser totalt i moderne racing.

Sammen med resultatene fra Classic roadracing gir dette en total på 43 pallplasser i offisielle mesterskap og cuper, samt uoffisielle cuper. Dette er rett og slett IMPONERENDE! Dere er rett og slett bare helt suverene! GRATULERER alle sammen og TAKK for nok en imponerende sesong med over 200 pallplasser til sammen i enkeltløp gjennom sesongen!

Mer detaljer oversikt kommer ganske snart.